Pu erh

      Ceaiul Pu Erh este originar din sud vestul Chinei, si este numit dupa orasul Pu'Er unde este produsa cea mai mare cantitate de ceai pu erh, ceaiul este produs doar din cele mai mari frunze ale plantei de ceai Camellia sinensis, iar datorita procesului unic de prelucrare acest ceai este cel mai apreciat in randul pasionatilor de ceai.
     Ceaiul Pu Erh este obtinut printr-un proces complex care include fermentarea treptata dupa care maturarea acestuia. Atunci cand frunzele sunt mai intai tinute in abur, iar apoi comprimate in forma finala si depozitate in camere uscate pentru o maturare lenta procesul este numit shēngchá, iar atunci cand frunzele sunt intai stropite cu apa si lasate sa oxideze dupa care sunt tinute in abur si presate in forma finala procesul este numit shúchá. 
     Datorita modului de procesare ceaiul Pu Erh dezvolta microorganisme care ajuta la procesul de digestie, acesta fiind considerat in China cel mai bun digestiv natural si este baut in timpul si dupa mesele copioase.
     Ceaiul Pu Erh este indicat pentru echilibreaza tranzitul intestinal, detoxifierea organismul, prevenirea bolilor cardiovasculare, imbunatatirea vederii si intarzie procesul de imbatranire .
     Ceaiul Pu Erh Hampton Tea este un ceai premium care iti ofera toate beneficile amintite mai sus si de care te poti bucura atat simplu cat si in amestecurile noastre unice.