Povestea noastra Hampton Tea

Hampton Tea

Cum a inceput totul ? 

Hampton Tea a fost prima data preparat intr-un mic oras din Marea Britanie in incercarea de a gasi o alternativa cafelei. Pe atunci nu stiam exact ce va fi Hampton Tea, dar urma sa descoperim ce vrem sa fie Hampton Tea mai tarziu, cand ne-a fost foarte dificil sa gasim o bautura similara cafelei dar care sa poata fi bauta in orice moment al zilei si care sa vina in sprijinul nostru indiferent de starea de spirit pe care o avem si in compania careia sa avem parte de momente unice, dar care in acelas timp sa fie plina de aroma, cu un gust bogat si placut si care sa ofere semnificativ mai multe beneficii sanatatii. A fost o un porces de lunga durata in incercarea de a gasi bautura perfecta. In tot acest timp am incercat diferite tipuri de bauturi din diferite zone ale lumii, dar nu am descoperit  gustul si aroma la care ne asteptam.

Ce am invatat de-a lungul timpului ? 

Au fost incercate o multime de sortimente si mixuri de ceai pana am inteles ca ceaiul va sta la baza bauturii pe care o cautam, tot atunci ne-am dat seama ca pentru o ceasca perfecta de ceai, ceaiul maruntit din pliculete nu este de ajuns, deoarece acesta este foarte slab calitativ iar gustul si aroma uneori lipseste si asta datorita faptului ca sunt folosite doar frunzele distruse care sunt apoi maruntite, iar acesta este un mare compromis atunci cand vine vorba de calitatea ceaiului , deoarece frunzele odata distruse, isi pierd o mare parte din beneficiile oferite sanatatii, isi pierd uleiurile esentiale si aroma in momentul care sunt rupte iar apoi maruntite.

Cand ne-am dat seama ce cautm ? 

Intr-o zi ne-am adus aminte de un ceai care era intr-adevar raspunsul la ceea ce cautam, era acel ceai care bunica obisnuia sa il pregateasca in fiecare dimineata , este acel ceai care iti face ziua mai buna, este acel ceai care iti schimba starea si te face sa te simti plin de energie, este acel ceai care iti trezeste toate simturile si care iti aduce bucuria si inspiratia de care ai nevoie pentru o zi mai buna.

Ce am descoperit ? 

Acest ceai este facut doar cu plante crescute natural si culese de mana bunicii, care adauga alaturi de acestea, pentru a da un plus de aroma si gust ceaiului, fructe si condimente proaspete sau uscate si desigur nelipsita dragoste.
Atunci am stiut exact ce este Hampton Tea , cu gandul la ceaiul bunicii ne-am aventurat in a descoperii si a gasii ingrediente organice, crescute natural, culese si depozitate corect, pline de aroma, gust si prospetime. De aici ne-am dezvoltat pasiunea si continuam sa o facem pentru a produce doar ceaiuri naturale de cea mai buna calitate, ne-am luat angajamentul de a oferii doar ceaiuri cu un grad ridicat de prospetime si garantam pentru calitatea ingredientelor si metodelor de prelucrare ale acestora.

Ce facem acum ? 

Pastram cu grija toate ingredientele selectionate pentru ceaiurile Hampton Tea in recipiente inchise ermetic si in cantitati generoase pentru a le mentine prospetimea, gustul si aroma, deoarece acestea daca ar fi tinute ambalate in cantitati mici pentru o perioada lunga de timp, incep sa isi piarda din prospetime si proprietati. In momentul in care ne-am luat angajamentul de a oferii doar ceaiuri cu grad ridicat de prospetime am inteles ca acestea trebuie sa fie ambalate la foarte scurt timp inainte de a fi folosite si facem asta cu mare grija, strictete si pasiune.

Ce am reusit ? 

Suntem mandrii ca am reusit sa punem la un loc idei, dragoste, timp, pasiune, dorinta, prospetime, ingrediente atent selectionate si de cea mai buna calitate si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a oferii informatii pretioase care sa vina in sprijinul tuturor, pentru a forma o idee clara si corecta celor care doresc sa descopere cu adevarat ceaiul si traditia acestuia dar si celor care deja cunosc foarte bine aceasta cultura, facem toate acestea pentru ceea ce este astazi Hampton Tea.
Hampton Tea